vineri, 2 aprilie 2010

0341




Artist in Paradis

Garajul de pe Batistei, recunoscut ca Raiul pe pamant, deschide rezidenta de primavara. Inca de la inceputuri s-a intrebat daca ar trebui sa devina un spatiu al productiei, al dezvoltarii - al ocupatiei efective. Aceasta intrebare a nascut multe contradictii iar efortul depus a iscat manie si entuziam. Dubiile ne-au chinuit: muncim in Garaj sau lenevim in Paradis?

Astfel, am raspuns pozitiv propunerii lui Arnold si i-am dat Garajul pe mana timp de o luna de zile. Sa faca ce vrea el, cand si cum isi doreste - sa testeze limitele Paradisului propriu. Printre rotile de cascaval si muntii de pilaf - prietenul nostru pictor va conduce Arca Garajului iar obisnuitii locului il vor urma.

Atelierul este deschis si vizitabil pe intreaga perioada a rezidentei lui Arnold. Nu fiti sfiosi, treceti si deranjati-l.

Arnold Schlachter este artist expresionist emancipat, acţionează prin pictură, desen, text şi obiect într-o continuă producere a imediatului spre un figurativ contorsionat şi obraznic. Este interesat de imigranţi, câini comunitari, postcolonialism bănăţean, jucării ce iluminează, alimentaţie produsă în masă şi ideologii spirituale. În prezent produce obiecte ale deşeurilor subconştientului bucureştean şi dezvoltă strategii experimentale de autoreflexivitate prin autopromovare.
Trăieşte şi lucrează în Frankfurt (Germania) şi Bucureşti (România).


http://arnold-schlachter.blogspot.com/

Niciun comentariu: