vineri, 5 februarie 2010

0333



ParadisGaraj renunta la ciorne si transcrie pe curat:

Din lancezire in limpezire
Teancurile de cataloage sufoca Paradisul, e timpul ca meccanicii sa ia matura in mana si sa curete dedesubturile. Sclipirea de alta data a Garajului, veselia si bunadispozitia s-au depus in pliurile canapelei infundand canalele de comunicare. Avem un scop pe post de mop, stim ca nu e loc mai bun de adunat praful decat in white-cube. Duminica, ParadisGaraj isi spala rufele in public.

Smotru
A sosit timpul sa ne spalam, sa facem curat in aceasta Duminica. Ne-am dat seama ca si la noi se strange praful, murdaria. Degeaba l-am tinut inchis, sperand ca nu o sa avem probleme. Experimentul nostru a dovedit ca si atunci cand vrei sa fi pur, chiar si atunci cand vrei sa fi alternativ, tot ajungi sa te imbacsesti. Daca vrei o scena culturala mai buna, mai prolifica, mai sanatoasa, ai nevoie de curatenie! Vrem sa traim cu constiinta curata, sa facem ordine si curatenie in viata noastra.

Va invitam sa ne dati o mana de ajutor ca sa aveti aceeasi satisfactie ca si noi!

Duminica 7 februarie 2010, la ora 14.00, ParadisGaraj (Batistei 20, vis-a-vis de Biserica)

ParadisGaraj organizeaza colecta de hartie: cataloage, cartoline, publicatii, pliante, fotocopii etc. provenite din muzeele si galeriile bucurestene. Actiunea are ca scop colectarea materialelor tiparite, indepartandu-se astfel pericolul contaminarii mediului inconjurator cu materialele toxice aflate in cerneala tipografica. Achizitia se va face la kilogram si va fi remunerata cash. Cantitatea obtinuta va fi reciclata prin sistemul REMAT. 

In conformitate cu rezultatul cercetarilor intreprinse de Simone Schnall, Jennifer Benton si Sophie Harvey de la Universitatea din Plymouth din articolul “Cu o constiinta curata: curatenia reduce severitatea judecatilor morale” publicat in Psychological Science(vol 19, nr 12, 2008), ne-am hotarat sa facem curat. In conformitate cu aceste studii, puritatea nu e doar o metafora. Din cauza ca fiintele umane incearca sa se distinga din raspueri de celelalte animale, ele incearca sa se plaseze pe sine intr-o relatie mai apropiata cu fiinte spirituale mai inalte prin gradul ridicat de puritate fizica si morala (Haidt, Koller & Dias, 1993; Rozin et al., 2000). Curatenia are potentialul sa-i faca pe oameni sa priveasca actiunile morale ca fiind la randul lor pure si bune, si acum stim mai bine de fapt de ce curatenia este o apropiere de Dumnezeire.

Pe de alta parte daca esti curat, nu mai conteaza atat de mult cat de mult bine esti in stare sa faci.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Raspueri e pentru pueri ce e raspoimaine pentru poimaine?

[dau si io sa va pun intrebarea asta si ce sa vezi, cuvantu de verificare:

http://romaniancontemporaryartcaricature.blogspot.com/2010/02/soros.html

curat murdar]