joi, 1 noiembrie 2012

00838800


BIO-BIBLIO-MANTIA
(ti se deschide cartea)

Vino noaptea asta, de mana cu toti cei dragi, sa punem raul inainte. Deschidem cartile pentru tine, citim semnele si le interpretam in felul si chipul tau. Pune mana intre file, spera la ce-i mai bun si primeste tot ce te asteapta, prin viu grai - argintul viu sa se aseze in locul unde te doare, umbla sanatos numai la drum de seara.
Lasa-te intins in carte, cheama in gand ajutorul pe care nu-l vei primi niciodata si ai incredere in continuare, ceea ce vine e mai incuiat ca nicicand. Suna din clopot cand nu mai vrei, atinge cartea daca nu mai poti dar nu spune nimanui ce ai aflat, se schimba totul din nou - la noi sa nu mai vii! Ti-e scris in palma si in moalele crestetului, crezi ca degeaba umbli cocosat? Undeva in tine iti supravietuieste un strabunic care te ingrozeste: e nenumitul!
Fan-Clubul Reusitelor Romanesti se intrece pe sine si devine ceea ce i-a fost menit sa fie. Cartile Bibliotecii FRR sclipesc in infrarosu, isi imprastie mirajul de eter in schimbul cernelii tipografice si al micozelor de hartie veche. Respiram inconstient sporii intunecati si vedem altfel lucrurile. Mesterii devin maestri, ingeniozitatea devine revelatie, androidul e satana.

2012.11.01 @ Dianei 4, 20.00+, BIO-BIBLIO-MANTIA, in ungherul cel mai intunecat.
  

Niciun comentariu: